SEO & Content

Curamandos SEO-team har hjälpt kunder med organisk trafikanskaffning sedan 2012. Idag är vi ett av Nordens största SEO-team, fördelade på tre kontor i två länder och sammansatta av sökmotorexperter med varierad och djup nischkunskap. Tillsammans har vi en heltäckande kompetens inom teknisk och strategisk SEO som utvecklar våra kunders digitala affär och driver lönsamhet.

Hur vi jobbar

Vår framgång bygger på lagarbete och vi stöttar varandra i projekt och i linjeroller. Vi driver och följer med i utvecklingen av SEO, tar fram nya metoder och använder kunskapsöverföring inom teamet för att säkerställa att alla våra leveranser grundar sig i den senaste kunskapen.
Några av våra experter har jobbat med SEO ända sedan mitten av 00-talet och för hela teamet ligger genomsnittet på tio år. Med den erfarenheten och med ett ständigt driv att skaffa nya insikter och testa nya tekniker kan vi alltid leverera bästa möjliga resultat i varje enskilt projekt.

Det här gör vi

Vi hjälper våra kunder med såväl strategiska som tekniska SEO-projekt men tar även linjeroller under kortare eller längre perioder. Oavsett om ni behöver hjälp i samband med en sajtomgörning, vill öka trafiken eller vill ha löpande SEO-support så kan vi garantera goda resultat. Våra projektteam ser alltid till att våra kunder är i topp ur ett sökmotorperspektiv.

 Här är några av våra erbjudanden:

  • Domän- och sajtmigrering
  • SEO- och contentstrategier i syfte att öka trafik och försäljning
  • Contentproduktion
  • SEO- och contentutbildningar
  • Recovery projects from failed migrations/SEO tactics
  • Löpande SEO-support i linjeroll

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om hur ett framgångsrikt SEO-projekt skulle påverka er försäljning och marknadsposition? Eller behöver ni en erfaren konsult som löpande kan stötta eller leda ert pågående SEO-arbete? Hör av dig så tar vi ett första samtal.

Bli en del av vårt team

Efterfrågan på effektiva och framgångsrika SEO-strategier växer över alla branscher på alla marknader. För oss innebär det att vi behöver bli fler på alla våra tre kontor. Hör av dig till Johan Peuron eller besök vår karriärsida.

Johan Peuron Head of SEO

Våra tjänster

Contact Us