Skew effect for images

Curamando välkomnar Eva Norling till Product Consulting-teamet

Curamandos har under året lagt tungt fokus på att rekrytera till sitt team av produktägare och ett av de senaste tillskotten är Eva Norling.
Image for Curamando välkomnar Eva Norling till Product Consulting-teamet

Eva kommer senast ifrån BookBeat där hon hade rollen som Customer Journey Manager och har dessutom bakgrund inom konsultbranschen. Nu har Eva Norling tagit rollen som Senior Consultant på Curamando.

Hej Eva, och välkommen till Curamando! Vi är nyfikna – vad fick dig att välja Curamando?

Det var det växande Product Consulting-erbjudandet som fick mig intresserad. Det kändes spännande och timingen var rätt.

Förutom Product Consulting lockades jag dessutom av att ha ARC i ryggen, och alla möjligheter som det ger.

Berätta lite om din bakgrund – vad sysslade du med innan du kom hit?

Nu senast kommer jag ifrån BookBeat, där jag jobbade med den digitala kundresan. Innan det har jag jobbat som IT-konsult och jobbat med transformationsprojekt på både Centigo och Tieto.

Nu är du en del av Product Consulting-teamet på Curamando. Kan du berätta lite om hur det känns?

Jag tycker ju först och främst att det är väldigt kul att jobba med digitala produkter och att ta dem framåt. PO-rollen är en spännande domän där jag känner mig väldigt hemma.

Sen känns det som att vi inom teamet står inför en jättespännande tillväxtresa – vi ska ju växa enormt under nästa år. Det är roligt att vara en del av att forma hela Product Consulting-området och extra spännande är ju att vi får vara med och forma vad vi ska representera i en gruppkontext. I kundprojektet jag är i jobbar jag med flera av bolagen i ARC och det är fantastiskt kul.

Att skapa och bygga ett starkt team är otroligt och det känns förstås extra bra när kollegorna är toppen. De är så gulliga och stöttande!

Vad är det som är intressant med product management?

Jag tror att det är för att det är en blandning av taktiskt och operativt arbete, och för att det är roligt att jobba med digitala produkter. Jag vill jobba nära användarna, försöka förstå deras behov och sedan möta dem på bästa sätt. Det är roligt att jobba för att göra produkten så bra som möjligt både för slutanvändaren och för våra kunder.

Vad har du för drivkrafter i ditt arbete?

Jag är både väldigt målinriktad och teamorienterad. Jag drivs av att skapa bra team och att tillsammans med teamet ta sig an utmaningar och ta dem i mål. Jag vill skapa en bra teammiljö där alla i teamet har roligt och känner sig motiverade. Jag är övertygad om att man skapar bättre produkter om man trivs.

Konsultrollen är spännande för att man får se kundens perspektiv och att man tillsammans med sitt team kan hjälpa kunden med deras utmaningar. Jag får jobba med riktiga experter nu och lär mig så mycket – jag är så imponerad av mina kollegor!

När du inte är på jobbet – vad tycker du om att göra då?

Nu när det blivit kallt är jag taggad på att skidsäsongen ska sätta igång förstås! Gillar både att köra toppturer och att åka i pisterna. I samband med det kan jag nämna att jag är engagerad i klimatrörelsen och mer specifikt i Protect Our Winters. Jag försöker inspirera vintersportarna där ute.

Sen tycker jag om att klättra – både inne och ute! Nu är det förstås mer inomhus som gäller, men när det är varmare ute sysslar jag med klippklättring (ja, givetvis med rep). Annat jag tycker om att göra när det inte är snö ute är att segla och att vandra. Jag är vandringsledare i Friluftsfrämjandet – vill uppmuntra folk att komma ut mer i naturen!


 

  • Intresserad av en karriär på Curamando? Du hittar alla våra lediga positioner här.
  • Vill du se samtliga lediga positioner inom bolagsgruppen? Klicka här.
By Malin Holmberg
Share article