Skew effect for images

Curamando rekryterar tidigare Head of Digital på Audi

Curamando har anställt ännu en digital tungviktare. Miyako Soeda Thornton, senast Head of Digital på Audi Sverige, går nu till Curamando där hon blir Senior Advisor.
Image for Curamando rekryterar tidigare Head of Digital på Audi

Curamando har anställt ännu en digital tungviktare. Miyako Soeda Thornton, senast Head of Digital på Audi Sverige, går nu till Curamando där hon blir Senior Advisor. Innan hon tog rollen på Audi var Miyako på Telia Sverige under två år, där hennes fokus främst låg på digital transformation. Miyako har dessutom arbetat på både på Facebook och den digitala byrån Artefact.

Miyako själv tror att hennes erfarenhet av att arbeta på kundsidan kommer att komma väl till pass i sin nya roll som konsult.

– Efter att ha jobbat på kundsidan i flera år och haft insyn i de utmaningar som finns när det kommer digitala satsningar, har jag god förståelse för var många fastnar. Med min erfarenhet av både det digitala och av förändringsledning ser jag fram emot att hjälpa företag att få ihop de brutna länkarna och lyckas med sina digitala satsningar på riktigt.

Niclas Kovacs, partner på Curamando, ser mycket positivt på rekryteringen.

– Vi är väldigt glada över att få in Miyako som Senior Advisor. Med erfarenhet från att driva strategiarbete och förändring inom det digitala från både Audi och Telia, samt med kunskaper och förståelse för digitala kanaler, kommer Miyako att stärka Curamandos erbjudande ytterligare.

Miyako började sin nya tjänst på Curamando i januari månad.

Läs även följande två artiklar:

Presskontakt på Curamando: Björn Alberts, +46 70 988 89 00, bjorn.alberts@curamando.com
By Malin Holmberg
Share article