Skew effect for images

Evelina Wallers ny Managing Director på Curamando AB

STOCKHOLM – Jan 17, 2020. Efter 14 år på Centigo, varav de fyra senaste åren som partner och affärsområdeschef för ”Business transformation”, går Evelina Wallers till Curamando där hon blir Managing Director för den svenska verksamheten.
Image for Evelina Wallers ny Managing Director på Curamando AB

Efter 14 år på Centigo, varav de fyra senaste åren som partner och affärsområdeschef för ”Business transformation”, går Evelina Wallers till Curamando AB, där hon blir Managing Director för den svenska verksamheten.

– Jag ser fram emot att bli en del av Curamando, som jag anser har ett starkt erbjudande för digital tillväxt genom kombinationen av expertis inom digital marknadsföring, förändringledning och genomförandekraft. Med lång konsulterfarenhet och ett brinnande intresse för ledarskap och utveckling av individer och affärer vill jag bidra till Curamandos fortsatta framgångar.

Mattias Olofsson, grundare av Curamando, blir VD för den nybildade bolagsgrupp som Curamando, tillsammans med Altor, bildade i början av december 2019. Till gruppen hör förutom Curamando även Conversionista, Kurppa Hosk, Animal och Keybroker. Tillsammans omsatte de fem företagen 400 Mkr i fjol.

Olofsson är mycket nöjd med rekryteringen av Evelina Wallers.

– Vi är fantastiskt glada över att få in Evelina som ny Managing Director på Curamando. Med hennes långa erfarenhet som konsult inom affärsutveckling och transformation kommer hon att vara värdefull för Curamandos fortsatta tillväxt i den nya fas som vi nu går in i med den nya gruppen.

Evelina Wallers tillträder den 13 januari och efterträder Johan Mild, som nu kommer att utveckla ett nytt erbjudande inom gruppen.

 

Presskontakt Curamando: Björn Alberts, +46 70 988 89 00, bjorn.alberts@curamando.com

By Malin Holmberg
Share article