Marketing

Technology

Teknologi som stöttar marknadsföringsinsatser har snabbt vuxit från några enstaka aktörer och verktyg till att bli ett helt eget forskningsfält. Sedan starten 2011 har Curamandos djupa förståelse inom marknadsföringsteknologi varit central för att hjälpa våra kunders digitala tillväxt. Våra experter brinner för ny teknologi och kommer snabbt säkerställa att de senaste verktygen skapar affärsnytta i just er organisation.

Hur vi jobbar

Ny teknologi innebär ofta stora förändringsprocesser som påverkar hela organisationen. Genom att kombinera expertis inom change management med djup teknisk kunskap lär vi våra kunder nya arbetssätt samtidigt som vi hjälper dem att maximera värdet av sin marknadsföringsteknologi.

Vår metodik grundar sig i modellen People, Processes, Data & Technology. Eftersom vi vet om att teknologi bara är en delmängd i det förändringsarbete som krävs för att få ut affärsnytta av marknadsföringsteknologi lägger vi alltid tonvikten på People & Processes.

Det här gör vi

Optimera ett befintligt verktyg eller ta beslut om att köpa ett nytt? Nya verktyg inom marknadsföringsteknologi är dyrt, så först ser vi över de verktyg ni redan har och försöker maximera deras affärsnytta. Kan vi motivera att investera i ett nytt system hjälper vi till med allt från att hitta rätt leverantör till att skapa interna processer för att realisera värdet av verktygen. 

 Här är några av våra erbjudanden:

  • Förstudier och support vid implementation av ny marknadsföringsteknologi
  • Realisering av värdet av befintlig marknadsföringteknologi
  • Hantering av segmentering och aktivering av kunddata cross-channel
  • Digital Privacy & Compliance support
  • Health check av er ad technology
  • Cookie Consent Management
  • Marketing Automation och Lead Management Strategy

Vill du veta mer?

Funderar du på att investera i verktyg som en Customer Data Platform eller Consent Management Platform? Eller har du kanske redan gjort investeringen men känner att ni inte får ut maximal effekt? Det är lugnt, våra experter kan hjälpa er med vad ni behöver. Hör av dig så tar vi ett första möte.

Bli en del av vårt team

Tekniken springer snabbt och det gör också vi. Därför är vi i ständig jakt efter likasinnade som brinner för MarTech precis lika mycket som vi. Är det rent av du? Kontakta Johan Persson för att få veta mer om rollen eller besök vår karriärsida.

Johan Persson Expert

Våra tjänster

Kontakta oss