Skew effect for images

Curamando på topplistan över Sveriges Bästa Arbetsplatser 2021

Curamando har blivit certifierade av Great Place To Work för tredje året i rad. I år är Curamando med på topplistan över Sveriges Bästa Arbetsplatser.
Image for Curamando på topplistan över Sveriges Bästa Arbetsplatser 2021

När Great Place to Work publicerar listorna över Sveriges Bästa Arbetsplatser 2021 placerar sig Curamando som topp-25 i kategorin för medelstora organisationer med 50-249 medarbetare. I år var det sammanlagt 55 organisationer som lyckades uppfylla kraven för att få utmärkelsen Sveriges Bästa Arbetsplatser.

– Vi har blivit certifierade av Great Place to Work tre år i rad nu och medarbetarupplevelsen har varit jämn och hög under dessa tre år. Jag känner en otrolig stolthet över att vi nu hamnat på topplistan över organisationer med bäst arbetsplatskultur i Sverige, säger Evelina Wallers, Managing Director på Curamando.

Rankingen av organisationerna bygger till stor del på på medarbetarnas egna upplevelser. Med hjälp av en medarbetarundersökning fastställer Great Place to Work graden av bland annat rättvisa, stolthet, respekt och trovärdighet på arbetsplatsen. Dessutom undersöks ledarskapet i organisationen, där företagen bland annat redogör för hur anställningsprocessen ser ut, och hur de visar omtanke, inspirerar och informerar.

– 2020 var ju ett väldigt speciellt år. Vi var proaktiva och agerade snabbt för att kunna behålla verksamheten så intakt som möjligt. Vi lade stort fokus på transparens, kontinuitet och konsekvens i vår kommunikation under hela 2020, både eftersom vi ville att våra medarbetare skulle få information om åtgärder och status, men främst för att säkerställa att medarbetarna kände sig sedda och fick det stöd de behövde.

Evelina Wallers fortsätter att berätta om det gångna året.

– Alla tog ett väldigt stort ansvar och höll en fortsatt hög kvalitet i sina kundleveranser under hela 2020. Under hösten kunde vi lätta på flera åtgärder vi vidtagit, bland annat betalade vi tillbaka det löneavstående som samtliga gjorde under våren. Det kändes väldigt bra!

Under 2021 fortsätter Curamando att arbeta med medarbetarengagemang, och lägger stor vikt vid att involvera sina medarbetare i att utveckla företaget – oavsett om det gäller kunder och projekt, personlig och professionell utveckling eller tillfällen att umgås med kollegor.

Läs även om Curamandos nya rekryteringar:

By Malin Holmberg
Share article